MOŠKI ALI “MOŠKI” ????

No tako, najbrž bom izpadla bitch, ampak who cares.

Tale zapis je motivirala “jeza”………(ja, v narekovajih), delno šokiranost, delno nejevera……..u glavnem, opisala bom nekaj tipov (oštevilčeno) moških, ki to niso !! Vsaj jaz take tipe ne smatram za moške, ne morem, ne gre…………

 

1. CAGAVEC

To je tip (prej baba), s katerim ne veš, kaj početi.

A veste kako zgleda cagav dec ?? Že na pogled k eno revše, na robu joka, trpeč pogled,  (z namenom da se zasmili al kaj?)………ne obrne se, ne ve, kam bi dal rit, kam noge……..skratka – TA RABI MAMO, NE ŽENSKO !!!!!

In kaj naj recimo normalna toplokrvna ženska počne z njim??

Nima kaj ! Cagavec ne priskoči na pomoč, niti je ponudi, niti sploh kaj vidi razen svoje “ubogosti”. Ženska je zanj pač nekaj, kar kao po kmečki logiki & tradiciji pri bajti mora bit……in pol se umetnost neha.

 

2. HIPOHONDER

Ha, to je pa posebna vrsta cagavca,to je cagavec z doktoratom!!

Glava boli za vsak drek (tudi ko ne), na obrazu 24/7 trpeč izraz, ki ga MORAŠ opaziti….če ne opaziš, si najbolj brezčutno bitje.  Dalje – občutljivost na sve i svašta…………kozla po vsaki stvari, ki utegne vznemiriti želodec (japajade, a vsa ostala familija je pa kaj??)..posledično to tako zgleda, da dec več objema školjko kot sedi na njej. Sorči fantje, ampak slej ko prej se vsaki babi utrga in zagabi vse skup. Pa ajde, nekako bi človek še potrpel ob vsem tem, če ne bi ta dr. cagavec potenciral zadevo, če “slučajno” spregledaš kako trpi…….takrat pa se začne že verbalno masiranje:

-  bruhcal sem  (bruhcal pri 40+???)

- ti sploh ne veš, kako je to hudo (ma nemoj?)

In ko začne še ven vleči bolečine in poškodbe od plenic dalje………….jao jao jao

Aha, našel je mozolj..toliko časa koplje po njem in dviguje nogo (na kateri je mozolj) u luft toliko časa, dokler ne opaziš !! In ko opaziš je prepozno, takrat ga od izvijanja in stegovanja že zagrabi krč v nogo. Ja kaj pa baba nisi že prej opazila ko sem kazal ?? To vse poteka neverbalno, v tišini in samo s pogledi. Očitajočimi pogledi. Dokler ta ženska ne blekne – ja pa kaj no, pač imaš mozolj na nogi, big deal…..a si dec al baba !!??

Auč…..največja napaka, takrat se šele začne kujanje in kar naenkrat ga recimo boli poškodba izpred 15-20 let nazaj……ti si pa grda grda. WTF??

 

3. BALERINA

To je posebna sorta moških ali bolje “moških”. Normalen, fizikalec, deloven, priden in sposoben……vsega se zna lotiti, vse narediti..vse fizično, samo da ni treba uporabljati možganskih vijug. Ma ok, vsaka ženska bi rekla – terna. Super, ta bo znal poskrbeti za družino kot se šika, je zanesljiv, dobra duša…..itd Ja vrajt.

Zakaj balerina? Ker sčasoma se opazijo finese v telesnih pozah………ko karkoli dela, je mezinec na prstu vedno damsko dvignjen gor;  ko se prestavlja iz ene noge na drugo, to naredi počasi, previdno, “estetsko”………..ma preveč babje no, ne da se drugače povedati.

Aha – nedeljsko kosilo: medtem ko ženska  pripravlja juho, tenstan krompir, pečenko, priloge, mizo…in ko balerini reče, naj samo za solato poskrbi v tem času…SAMO SOLATO !!………je vse drugo pripravljeno in že skoraj na mizi, medtem, ko se solata še počasi pripravlja.

“Počasi po kapljicah malo oljčka………ker kis naj dam?…..sol se dozira deset sekund najmanj…..” –medtem ko se je zelena solata prej čistila in prala ves čas kuhanja ostalega kosila.

Ok, zdaj pa ženske priznajte, kateri se neb strgalo ?? Tako lahko gledate par mesecev, en dan vam pač poči film ter zagrabite skledo s solato, jo porihtate tik-tak in date na mizo. Spet ste grda grda.

 

SE NADALJUJE…………………………..

 • Share/Bookmark
 

9 komentarjev na “MOŠKI ALI “MOŠKI” ????”

 1. gladiola gladiola pravi:

  Vse te tipe bom pol po vrsti dodatno, v finese dodelala. Ampak najprej moram še kar nekaj točk dodati. ;)

 2. bata bata pravi:

  hmmmm….. meni bi se utrgalo priznam!

  Saj ne vem ali bi se ob prebranem smejala ali jokala…

  Lp, bata

 3. xx pravi:

  @ nejevera
  v kakšnem jeziku je to????

 4. gladiola gladiola pravi:

  xx@…………..kako kakšnem jeziku ?? Nejevera je pa ja čisto pristna slovenska beseda. ;) Ne spada niti v spakedranščino, niti sleng………………si že slišal za nejevernega Tomaža?? :)

 5. gladiola gladiola pravi:

  xx…………………ne glede na to kdo si, od kje si in kaj si…………..totalno butasto je pisati komentarje, ki nimajo nikakršne zveze ne z blogom ne z mano, ne s tabo. Če imaš na kakem drugem portalu kakšne probleme, jih rešuj tam. Hvala – mir s teboj.

 6. nevenka nevenka pravi:

  Jaz sem se smejala.
  Kaj češ.
  Upam, da si kaj takega tudi dala v načrt:
  Dragemu priporočim, da bi bilo dobro, če bi nehal kaditi. Grozno, njemu je to užitek in sploh ga želim pahniti v najhujši stres. Drugič sem tiho in mu prinesem pepelnik. A tko, sedaj me pa že kaditi siliš, bi rada, da me hudič vzame?

 7. gladiola gladiola pravi:

  Ne ne Nevenka, to je opis z določenim namenom………bo vse razjasnjeno na koncu. Verjemi, da je ta pepelnikar še kar ok dedec. Tu gre za druge stvari. ;)
  Me pa veseli, da se vsaj kdo nasmeje. :)

 8. bata bata pravi:

  Jaz skoz hodim kukat a bo nadaljevanje :)

  Sedaj si bom pa kar povezavo naredila… hihihi

 9. gladiola gladiola pravi:

  Ma ja, itak da bo. Še par točk, ampak tko na kratko – kot te prve tri. Pol bomo pa itak vlekli k čreva in analizirali. U matr…… :)
  Aja, zvečer, zdej mam drugo delo. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !